komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Мисливцям потрібно до початку сезону полювання обміняти контрольну картку обліку добутої дичини

27.07.2018

З метою своєчасної підготовки до сезону полювання 2018/19 рр., який розпочнеться в серпні полюванням на пернату дичину, мисливцям необхідно обміняти контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання. Обмін карток відбувається в обласному управлінні лісового та мисливського господарства з понеділка по п’ятницю, з 8-ї до 16-ї години, за адресою: м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 76, 5-й поверх (відділ мисливського господарства).

Видана контрольна картка діятиме з дня видачі до 30 квітня 2019 р. включно. При зміні місця реєстрації мисливець може отримати нові контрольну картку та посвідчення мисливця. Для цього необхідно пред’явити паспорт громадянина України з відміткою про реєстрацію. 

Тим, хто бажає стати мисливцем, потрібно скласти екзамен. Його приймають в обласному управлінні лісового та мисливського господарства, день складання – середа. Екзаменаційні білети містять запитання, які охоплюють знання положень законодавства про мисливське господарство та полювання, правила надання першої допомоги при нещасних випадках на полюванні, правила поводження зі зброєю, відповідальність за порушення правил полювання тощо. 

У 2018 році Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів» внесено зміни до Закону України «Про виконавче провадження» в частині стягнення аліментів, а саме: державному виконавцю надано право за наявності заборгованості зі сплати аліментів, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців, виносити вмотивовану постанову про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві полювання, до погашення заборгованості зі сплати аліментів у повному обсязі. 

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges