komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ВІКЕНД У МІСТІ: ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ЗНАМ’ЯНКИ ТА ЩЕ КУПА ЦІКАВИНОК

3.08.2018

Цими вихідними наше місто святкує свій День народження, тому на зам’янчан чекає багато чого цікавого.

Субота 4 серпня розпочнеться спортивними заходами, які вже анонсувались на нашому сайті, а саме турніром з гандболу (детальніше за посиланням - https://komora.info/podiji/4498-prikhodte-ta-vbolivajte-za-ulyubleni-komandi-z-gandbolu) .

Продовжить естафету цікавинок вихідного дня Літня школа хендмейду з черговим майстер-класом. Цього разу містян запрошують повчитися плетінню з газетних трубочок. Тож, о 12 годині можна провести час з користю. Реєстрація та деталі за телефоном 095 80 81 493.

Того ж дня дітей та дорослих запрошують до міського Палацу культури о 16 годині на творчу годину, в рамках акції «Мистецькі вихідні». На знам’янчан чекають майстер-класи з декоративного плетіння, техніки канзаші, вишивки хрестиком, виготовлення ляльок зі шкарпеток, малювання. Охочі зробити гарні фото для соціальних мереж зможуть скористатися фотозоною «Солодкі миттєвості».

Вікендовий марафон розваг підхопить спортивна подія міста: свято футболу на міському стадіоні.  Захід розпочнеться о 17 годині. Детальніше за посиланням - https://komora.info/podiji/4493-usikh-okhochikh-zaproshuyut-na-svyato-futbolu  .

Тих, хто бажає долучитися до світу прекрасного, чекають маленькі красені та красуні на Міському дитячому конкурсі «Міні-Міс, Міні-Містер Знам’янка 2018». Початок заходу о 17 годині у міському Палаці культури.

У неділю Знам’янка святкуватиме свій день народження. У програмі останнього дня тижня і гурти з інших міст, і фотосушки,  і сюрпризи. Програма за посиланням - https://komora.info/podiji/4446-znam-yanka-gotuetsya-do-vidznachennya-dnya-mista

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges