komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Новий навчальний рік для 3154 учнів Знам’янки: останні новини

3.09.2018

Саме 3154 учнів (139 класів) навчатимуться протягом 2018-2019 навчального року у школах міста. На сьогодні до закладів освіти Знам’янки надійшло 130 комплектів шкільних меблів нового зразка (з ортопедичними стільцями) для учнів перших класів, про це під час останнього засідання виконавчого комітету повідомила начальник відділу освіти Людмила Грекова. Як додала очільниця освіти,  до кінця вересня усі першокласники будуть  забезпечені меблями повністю. 

У зв’язку з недостатньою кількістю класів у трьох навчальних закладах міста буде  організовано роботу в дві зміни: ЗШ№1 ім. Т. Шевченка( 3 класи, 81 учень),  НВК «ЗШ№2 – ліцей» (  7 класи, 177 учнів), ЗШ № 4.

На сьогодні затверджено 5 груп продовженого дня з контингентом 150 учнів у тому числі у таких закладах: ЗШ№1 ім. Т. Шевченка, НВК «ЗШ№2 – ліцей», ЗШ № 4, ЗШ № 6 та,  НВК «ЗШ№3 – гімназія» -  по одній групі відповідно з кількістю учнів по 30 дітей.

Організовано в закладах загальної середньої освіти профільне навчання для 17 класів старшої школи. Переважно це профільні предмети: математика, українська філологія, біотехнологічний, суспільно-гуманітарний, економічний, історичний профілі.

Підготувала Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges