komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Перший заступник глави Нацполіції зустрівся з мамою зниклої на Кіровоградщині дівчинки

15.09.2018

В’ячеслав Аброськін поінформував маму Діани Хріненко про роботу поліцейських щодо встановлення обставин зникнення дитини.

Сьогодні, 15 вересня,  перший заступник Голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін прибув до Кіровоградської області з робочим візитом. Метою приїзду є проведення наради щодо результатів роботи поліції з пошуків зниклої неповнолітньої.

Перед початком наради В’ячеслав Аброськін разом із керівником поліції області Романом Козьяковим зустрівся з мамою Діани Хріненко. Вона звернулася з проханням продовжувати перевірку, не припиняти пошуки.

В’ячеслав Аброськін ознайомив жінку з ходом слідства та запевнив, що поліцейські надалі працюють для встановлення обставин зникнення дитини. Заходи з пошуку неповнолітньої будуть продовжуватися.


«Поліцейські проводять як пошукові, так і оперативні заходи, спрямовані на встановлення обставин пригоди. Робота буде проводитися до логічного завершення – встановлення місцезнаходження Діани Хріненко», - зауважив перший заступник Голови Нацполіції України.


Відділ комунікації поліції Кіровоградської області

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges