komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

НАРОДНОМУ АМАТОРСЬКОМУ ХОРУ «ДЖЕРЕЛО»  ТРИДЦЯТЬ РОКІВ

21.09.2018

Цього року народному аматорському хору «Джерело», який працює при Локомотивному депо Знам’янка виповнюється тридцять років. Про історію створення колективу розповідає його керівниця Вікторія Кулик:


«На сьогодні народний аматорський хор «Джерело» налічує 30 вокалістів вікової категорії від 20 до 80 років. Наш колектив існує вже 30 років. Утворився він  у пам’ятну дату - 115 років Локомотивного депо Знам’янка у 1988 році. Саме з цієї нагоди члени художньої самодіяльності вирішили утворити хоровий колектив, тоді їх було вісім осіб. Людина, якій завдячуємо відтворенню співочих традицій  - Галина Пономар. Ось ця вісімка ще відвідує наш колектив і розвиває його. На сьогодні у народного хору дуже багато перемог і надбань. Ми – учасники обласних, всеукраїнських конкурсів та неодноразово перемагали у містах Одеса, Запоріжжя, Миколаїв та інші. Цього року ми відвідали Міжнародний фестиваль «Арт-фест» у м. Полтава. Це наша остання значна перемога, ми здобули гран-прі.»


Сьогодні, 21 вересня о 16 годині усі охочі запрошуються на ювілейний концерт народного аматорського хору «Джерело» до міського Палацу культури.

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges