komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Нові шкільні автобуси для учнів Знам'янського району

13.03.2019

12 березня 2019 року голова районної державної адміністрації Олександр Лукашов та голова районної ради Сергій Макаренко передали колективам опорного навчального закладу «Суботцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» та філії «Цибулівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» шкільні автобуси, які були придбані за рахунок залишків освітньої субвенції 2018-го  року у сумі 3 696,0 тис. грн. 

- Тепер у нашому районі  в освітніх закладах буде на належному рівні забезпечено підвезення 564-х учнів, які проживають на відстані більше 3-х кілометрів від навчального закладу і потребують підвезення до шкіл.- прокоментувала начальник відділу освіти Знам’янської РД Віта Сидоренко. -В ОНЗ «Суботцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» потребують підвезення 69 дітей, у філії «Цибулівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» – 24 учні та 2 вчителя.

Довідково. Вчора, 12 березня, для навчальних закладів Кіровоградщини прибуло 11 нових шкільних автобусів загальною вартістю близько 21 мільйона гривень. Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, перебуваючи з робочою поїздкою в Олександрівському районі, оглянув новопридбані автобуси та особисто випробував їх у роботі. "Я переконався у тому, що ці автобуси – якісні і комфортні, – наголосив керівник ОДА. – Ми продовжуємо освітню реформу, формуємо освітні округи, а вони будуть успішні лише тоді, коли буде якісний транспорт, який швидко від місця проживання підвозитиме дітей до школи. Цього року ми плануємо купити понад 20 таких автобусів".


Варто зазначити, що за показником підвезення дітей, відповідно до рейтингу Кабінету Міністрів України, Кіровоградщина займає перше місце в Україні серед інших областей. За 2015-2018 роки в області придбано 47 шкільних автобусів.

Фото з відкритих джерел

Підготувала Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges