komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Знам’янці засудили солдата, який у військовій частині вчинив бійку

19.03.2019

У Знам’янці уродженця м. Першотравенськ Дніпропетровської області засудили за порушення статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями. 

 Про це свідчать матеріали Єдиного державного реєстру судових рішень. 10 квітня 2017 року чоловіка призвали на військову строкову службу та направили для її проходження до військової частини в смт Десна Чернігівської області. Солдата призначили на посаду механіка-водія. 29 вересня 2017 року чоловіка направили на підсилення охорони арсеналів, баз, складів, центрів до військової частини, що дислокується в с.Богданівка Знам'янського району. У цій частині на посаді такелажника-лаборанта проходив військову строкову службу й потерпілий. 2 листопада 2017 року у спальному розташуванні батальйону обвинувачений у ході сварки побив потерпілого. В останнього діагностували перелом кістки щелепи. 13 березня 2019 року Знам'янський міськрайонний суд визнав солдата винним у скоєнні правопорушення і засудив до 2 років умовно.

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges