komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Знам’янці вбивцю літньої жінки звільнили з-під варти в залі суду

15.04.2019

 Уродженця Знам’янки засудили за перевищення меж оборони, що спричинило смерть людини. 

Про це йдеться в Єдиному держаному реєстрі судових рішень. 16 травня 2018 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він посварився з потерпілою. Сварка переросла в бійку. Жінка, як здалося обвинуваченому, взяла ніж і хотіла ним вдарити опонента. Зі слів чоловіка, аби захистити своє життя, він кілька разів вдарив потерпілу. Невдовзі вона померла в реанімаційному відділенні Знам'янської ЦРЛ. Смерть настала внаслідок набряку головного мозку.

 Як виявилося згодом, ножа у жінки не було, це був інший предмет, схожий на ніж. Чоловік раніше вже був судимий. Загибла – людина похилого віку. 10 квітня Знам'янський міськрайонний суд визнав його винним у вчиненні злочину та призначив покарання у вигляді 1 року 7 місяців обмеження волі.

Враховуючи, що з 21 червня 2018 року по 10 квітня 2019 року обвинувачений відбув 294 дні позбавлення волі, цей термін зарахували в строк відбуття покарання. Чоловіка звільнили з-під варти в залі суду.

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges