komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

 Вокальна студія «Melos» здобула нагороду на Всеукраїнському фестивалі «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ - 2019»

16.04.2019

Другий рік при знам’янському міському Палаці культури працює вокальна студія «Melos» (керівник Руслан Павловський), вперше її солістки вибороли нагороду у вокальному конкурсі  на всеукраїнському рівні в м. Умань. 

Хорові колективи, вокальні ансамблі, солісти-вокалісти  при державних загальноосвітніх закладах, установах додаткової освіти, муніципальних установах та інші хорові колективи, вокальні ансамблі та солісти-вокалісти України були запрошені до участі у   ІІ-му Всеукраїнському конкурсі-фестивалі вокально-хорового мистецтва «Квітнева феєрія – 2019». Знам’янські вокалістки у складі Марії Шульги, Наталії Дернової та Інни Каличак  представили на конкурсі дві пісні "Веснянка" і "Ой, Василю" в стилі фольк-поп. За результатами участі вокальна студія «Melos» отримала диплом за зайняте III-є місце у згаданому конкурсі.

  • У мене такого формату вокальний конкурс-фестиваль перший в житті. Хвилювання шалене, але й бажання показати на що ти здатний теж величезне. Атмосфера була дуже легка. Учасники були різні - дитячі колективи, дорослі і маленькі вокалісти. Ми спробували і можу сказати, що вдалося показати своє вміння, а також зрозуміла, над чим ще треба працювати, - ділиться враженнями Марія Шульга.- Дякую нашому керівнику Руслану Павловському за терпіння, Наталії Альошиній за організацію нашої творчої діяльності. Також дякую усім учасникам вокальної студії "Melos" за їх позитив, творчість і незабутні моменти, а насамперед Наталії Дерновій, Інні Каличак і Ларисі Ковтун.

Підготувала Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges