komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

«Всі разом за сім’ю»: у Знам’янці відбудеться феcтиваль для родин

7.05.2019

18 травня у Знам’янці, у міському парку відпочинку відбудеться сімейний фестиваль – «Всі разом за сім’ю». Громадська організація «Нове покоління» (голова Сергій Немічев) вкотре ініціює захід, де всі бажаючі родини міста можуть об’єднатись і не тільки пройти святковою колоною центральною вулицею міста, а й поговорити про одвічні сімейні цінності, взяти участь у цікавих заходах і відпочити. 

  • Головна ідея – це підтримка сім’ї: чоловік, дружина і діти, -пояснює ініціатор фестивалю Сергій Немічев, - ми запрошуємо всіх знам’янчан! На сьогодні дуже сумна статистика народжуваності, на жаль, смертність перевищує утричі. Це факт. Саме тому треба говорити про сім’ю і її цінності. Минулого року такий захід був у 60 містах України. Цього року – у понад 100 містах. Ми хочемо, щоб цей захід об’єднав усіх. Нас підтримує Всеукраїнська організація «Рух «Всі разом!» , голова Руслан Кухарчук.

Свято обіцяє бути дуже насиченим. О 10 годині відбудеться хода від міського Палацу культури до міського парку відпочинку. Урочисто відбудеться вручення свідоцтв про народження дитини всім батькам, чиї дітки народяться 15 травня 2019 року у Міжнародний день сім’ї. Обов’язково буде святковий концерт, спортивні конкурси для родин, конкурс армреслінгу для татусів, працюватимуть сімейні психологи, багато фотозон, шаховий турнір, флешмоб, святкова лотерея, майстер-класи для мам з дітками.

Тож, знам’янчани, не втрачайте нагоду гарно провести час 18 травня (субота)!

Підготувала Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges