komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Обрано запобіжні заходи учасникам банди рекетирів

 

2.07.2019

За принципової позиції Кіровоградської місцевої прокуратури двох учасників злочинного угрупування, що займались рекетом на території м. Кропивницький, взято під варту. 

Так, слідчим суддею Кіровського районного суду відносно вказаних осіб обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою строком на 60 діб із можливістю внесення застави. 
Крім того, вказаним особам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої статті передбачає до 7 років позбавлення волі. 
Досудове розслідування триває. 
Нагадаємо, 24 червня 2019 року за процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури, слідчими СВ КВП ГУНП в області разом зі співробітниками Кіровоградського управління Департаменту внутрішньої безпеки та Служби безпеки України затримано двох осіб, які за попередньою змовою між собою, із застосуванням до потерпілого погрози насильства, протягом тривалого часу вимагали грошові кошти в сумі 6500 доларів США за повернення неіснуючого боргу. 

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges