komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

В системі ProZorro з'явилося додаткове поле “Індекс автомобільних доріг”

6.09.2019

У  системі ProZorro наприкінці минулого місяця з’явився  “Індекс автомобільних доріг” – додаткове поле в системі, яке пропонується заповнити замовнику при оголошенні тендеру. Окрім коду ДК (державний класифікатор) замовник також зможе обрати дорогу, на якій буде проводитися ремонт. У списку всі дороги загальнодержавного значення, які містяться в Урядовій постанові № 55. Одержані дані будуть інтегруватися в сервіси для моніторингу закупівель, такі як bi.prozorro.org, повідомляє прес-служба ДП «ПРОЗОРРО». 

“До нас звернулися активісти CoST Ukraine, які контролюють прозорість витрачання публічних коштів в інфраструктурній сфері. Щоденно вони витрачають чимало часу на моніторинг закупівель з ремонту та будівництва доріг. То ж потребують інструментів, які могли б полегшити цей процес. Так народився спільний проект − “Індекс автомобільних доріг”, − розповів генеральний директор ДП “ПРОЗОРРО” Василь Задворний.

Поява класифікатора “Індекс доріг” − це лише перший крок. В планах − зробити прив'язку до конкретної ділянки дороги. Тобто, таким чином можна буде подивитися, скільки разів, на яких ділянках та за яку вартість робили ремонт конкретної дороги. Це допоможе набагато простіше робити глибоку аналітику дорожних закупівель, порівняння вартості ремонту 1 км дороги в різних регіонах країни.

https://dozorro.org

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges