komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Нове у оформленні виплат пільг житлово-комунальних послуг

24.09.2019

 З 1 жовтня 2019 року змінюється механізм надання пільг на житлово-комунальні послуги. 

З жовтня 2019 року одночасно функціонуватимуть дві системи надання пільг: безготівкова  і  у грошовій формі – готівкова  .

Пільги у безготівковій формі призначатимуться усім пільговикам в автоматичному режимі. Для нарахування пільг у грошовій безготівковій формі особам, які мають право на їх отримання, звертатися до управлінь соціального захисту населення не потрібно.

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації щомісяця формуватимуть реєстри нарахованих пільг та передаватимуть їх Мінсоцполітики, які, після перевірки, подаватимуться до 25 числа АТ “Ощадбанк”. АТ “Ощадбанк” вестиме у відповідних автоматизованих системах обліку банку персоніфікований облік пільговиків та коштів, які надходитимуть на рахунок для виплати пільг, для кожного пільговика індивідуально. АТ “Ощадбанк” здійснюватиме переказ коштів на рахунки надавачів житлово-комунальних послуг на підставі укладених договорів.

Пільговики, які бажають отримати пільги у грошовій формі подають до управління соціального захисту населення заяву до 15 жовтня, або до 15 травня у якій зазначаються виплатні реквізити.

Виплата здійснюється з початку опалювального (неопалювального) сезону. Така форма надання пільг вимагає самостійної щомісячної оплати за отримані житлово-комунальні послуги.

 За більш детальною інформацією із зазначеного питання Ви можете звернутися до управління соціального захисту населення за адресою: м. Знам’янка, вул. Трудова, буд.4, каб. 1 або за телефоном 2-32-20.

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges