komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

 У Знам’янці винесли на обговорення  проект Статуту територіальної громади 

1.11.2019

 Таке повідомлення розміщено на сайті Знам’янської міської ради - https://znam.gov.ua/more_news/1572589448/ і передбачає врахування громадської думки при підготовці проекту. 

Проект Статуту територіальної громади міста Знам'янка Кіровоградської області розміщено в на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада. Розпорядження. 2019». - https://rada.info/upload/users_files/32986436/9cd268688579fed8c22a03b2765edf25.docx/    

Пропозиції (зауваження) мешканців м.Знам’янка Кіровоградської області, охочих долучитися до громадського обговорення проекту Статуту територіальної громади, подаються в письмовій формі, надсилаються електронною поштою на електронну адресу відділу забезпечення діяльності міської ради: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. чи поштову адресу: м.Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19 із зазначенням прізвища, ім’я, по-батькові й адреси особи, яка  їх подає; юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

Громадське обговорення триватиме 2 місяці, протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень) відповідальна особа готує звіт і узагальнений аналіз пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення та надає його Робочій групі з підготовки проекту рішення міської ради «Про затвердження Статуту  територіальної громади міста Знам’янка Кіровоградської області».

Робоча група за результатами громадського обговорення вносить на розгляд міської ради відповідний проект рішення міської ради.

https://znam.gov.ua/more_news/1572589448/

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges