komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Понад 10 тис. грн штрафу та позбавлення права керувати авто на рік

2.12.2019

Постановою Знам’янського міськрайонного суду визнано винним чоловіка, який 20 жовтня 2019 року 10.55 годині, в м.Знам`янка по вул. Калиновій, керував транспортним засобом «ЗАЗ 110307» з явними ознаками алкогольного сп`яніння. 

Водій до суду не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи про притягнення його до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.130 КУпАП повідомлений належним чином, про що свідчить рекомендоване повідомлення про отримання судової повістки, заяви чи клопотання про відкладення судового засідання до суду не надав.

Особу визнано винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1ст.130КУпАПта та  накладено  адміністративне стягнення у вигляді штрафу у дохід держави в розмірі 600 (шістсот) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10200 (десять тисяч двісті) грн. 00 коп., з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 (один) рік.

За матеріалами - http://reyestr.court.gov.ua/Review/85913462

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges