komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Як здійснилось бажання школярів у День Святого Миколая

20.12.2019

На будь-якому шляху, особливо новому, незвіданому, необхідний надійний провідник. Ними для учнів 1- А  класу Знам’янської загальноосвітньої школи  4, були їхні улюблені перші «мами» – вихователі  групи №4 « Чомучки» закладу дошкільної освіти №3 «Івушка» - це Олена Плотнікова  та Світлана Фомкіна, які  взявши дітей з батьківських рук,  впевнено вели до світу знань, вчили  не тільки писати та рахувати, але і допомагали зрозуміти, що таке дружбасім’яБатьківщина

Вчора, у день Святого Миколая,  учні 1-го А  класу ЗШ №4 (в минулому випускники ЗДО №3 « Івушка»)  загадали чарівне бажання – зустрітися зі своєю першою матусею, вихователькою.

І бажання дітей здійснилося – до них завітали гості – Світлана Фомкіна та Марина Гончар, які привітали дітей з першими «100 днями» від початку навчання, з днем Святого Миколая, подякували першій вчительці -  Наталії Шастін, яка навчає дітей добру, чесності, ввічливості.

 Разом зі Світланою Анатоліївною та    Наталією Григорівною   діти займалися творчістю, розмальовуючи смаколики, вкладаючи у свої малюнки частинку свого серця, любов, повагу та вдячність за розуміння та терпіння. Наприкінці свята Світлана Анатоліївна вручила дипломи своїм вихованцям за старанність, працелюбність та неповторність.

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges