komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Як оплатити за електроенергію?

23.01.2020

З метою вчасного проведення платежів за спожиту електричну енергію ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» (далі ТОВАРИСТВО) інформує Вас про існуючі способи оплати: 

 У банківських відділеннях та відділеннях зв’язку

У пунктах прийому платежів ПАТ КБ «Приватбанк», ПАТ «Ощадбанк» та інших банківських установ, а також у відділеннях зв’язку АТ «Укрпошта» (у міських відділеннях та у відділеннях, що розташовані в районних центрах нашої області) споживач може розрахуватись за електроенергію без наявності паперової квитанції (вказавши особовий рахунок або адресу) або за пред’явленням квитанції за попередні періоди.

Через мережу Інтернет

Платіжні технології розвиваються і вже сьогодні банківські установи надають можливість здійснення оплат за отримані комунальні послуги не виходячи з дому, при наявності доступу до мережі інтернет, чим суттєво заощаджують Ваш час.

Наша компанія, впроваджуючи новітні технології розрахунків, створила можливість оплати за використану електричну енергію населенням на сайті нашого підприємства https://kresc.com.ua/index.html.

Покрокова послідовність для проведення оплати при наявності у споживача платіжної карти VISA або MasterCard через веб-сайт ТОВАРИСТВА:

  1. Зайдіть на сайт ТОВ «Кіровоградська обласна ЕК», вкладка «Оплата».
  2. Оберіть банк, через який бажаєте здійснити оплату.
  3. При виборі ПінБанку: введіть особовий рахунок → перевірте адресу, що висвітилась на екрані → введіть показники лічильника → введіть бажану до сплати суму (сума, що нарахована ТОВАРИСТВОМ за попередній період вказано у графі «до сплати» (нарахування за спожиту електроенергію оновлюється щомісяця після 10-го числа)) → Введіть дані платіжної картки (16-значний номер, термін дії та CVV2-код) та здійсніть оплату;
  4. При виборі ПриватБанку: введіть особовий рахунок або адресу → оберіть комунальні послуги, які бажаєте оплатити → введіть бажану до сплати суму (сума, що нарахована ТОВАРИСТВОМ за попередній період вказано у графі «Баланс» (нарахування за спожиту електроенергію оновлюється щомісяця після 10-го числа)) → Введіть дані платіжної картки (16-значний номер, термін дії та CVV2-код) та здійсніть оплату;
  5. Підтвердженням проведеної Вами оплати за електроенергію є квитанція, яку Ви можете роздрукувати безпосередньо з сайту, а також SMS-повідомлення, якщо ця послуга активована для Вашої картки.

Також оплату у мережі інтернет можна здійснити через:

- інтернет-банк Приват24 (https://www.privat24.ua);

- систему прийому платежів EasyPay (https://easypay.ua);

- систему інтернет-розрахунків Portmone.com (https://www.portmone.com.ua);

- інтернет-банкінг банку в якому Ви обслуговуєтесь (при наявності даної функції).

Через мережу платіжних терміналів ПАТ «Ощадбанк», ПАТ КБ «Приватбанк», АТ «Перший інвестиційний банк», тощо.

Інструкція по оплаті за електроенергію через термінали самообслуговування:

  1. Обрати вкладку «комунальні послуги» на екрані терміналу;
  2. Обрати і натиснути на екрані терміналу позначку ТОВ «Кіровоградська обласна ЕК».
  3. При необхідності (не у всіх платіжних терміналах) вибрати відділення ТОВАРИСТВА;
  4. Ввести номер договору (номер особового рахунку), натиснути «Продовжити»;
  5. Переглянувши суму нараховану до оплати (оновлюється щомісяця після 10-го числа) та, при необхідності відкоригувавши суму оплати відповідно до фактичних показників лічильника, оплатити за спожиту електроенергію (є можливість оплатити готівкою або з банківської карти).

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges