komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

 Страйк підприємців у Знам’янці: ринки лишаються закритими

12.05.2020

Сьогодні о 9 ранку, у Знам’янці підприємці міста, торговельні точки яких розташовані на двох міських ринках, прийшли під стіни Знам’янської міської ради. Люди вимагали  послаблення карантинних заходів та дозвіл на початок роботи. 

З підприємцями зустрівся міський голова Сергій Філіпенко. Він зауважив, що нині діюча постанова Кабміну не дозволяє відкривати ринки, які є не агропромисловими. Натомість він пообіцяв сьогодні ж скликати термінове позачергове засідання Знам’янського виконавчого комітету та прийняти рішення про направлення листа до Кабінету міністрів з проханням сприяння вирішення питання до 22 травня, орієнтовної дати припинення карантинних заходів.

 

 

 

Більшість підприємців обурені ситуацією зі сплатою оренди.

  • Від березня припинено торгівлю, я не можу взагалі нічого продавати, а орендну плату, як платив, так і далі повинен сплачувати? Як жити чи виживати у таких умовах, - зауважив на зібранні підприємець Олександр Тимченко.

Міський голова Сергій Філіпенко наголосив -  терміново зібрати фахівців відділу економіки міськради і розглянути це питання для подальшого винесення на сесію міської ради.

  • У місті дуже складна проблема- виживання малого бізнесу, - продовжила Людмила Куцова, - ми платимо податки за найманих робітників, за оренду. Ми прийшли не розказувати, як десь добре, а нам погано, допоможіть нам вирішити питання.

 

Понад двохгодинні розмови та перемовини закінчилися тим, що вже у залі засідань міської ради разом з ініціативною групою не було досягнуто вирішення питання відкриття ринків у місті від 12 травня, але міський голова Сергій Філіпенко пообіцяв скликати позачергове засідання виконкому та провести засідання щодо сприяння відміни орендної плати підприємцям.

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges