komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

   Проведено перевірку 10 суб'єктів господарювання на території Суботцівської сільської ради   

15.06.2020

      У ході перевірки стану виконання карантинних заходів відповідно до спільного наказу від 31 березня 2020 року №198/22/38/711 Національної поліції України Головного управління в Кіровоградській області, Управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області, Національної поліції України управління патрульної поліції в Кіровоградській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області «Про створення міжвідомчої робочої групи із запобігання поширенню на території Кіровоградської області гострої респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-COV-2, на виконання 17 постанови Головного державного санітарного лікаря України від  09.05.20 р., 20 розпорядження керівника  робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної  надзвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня пов'язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 від  09.06.2020 р., протоколу засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 09.06.2020 р. робочою групою в складі представників: Знам’янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області. 

  Проведено перевірку 10 суб'єктів господарювання на території Суботцівської сільської ради (с. Суботці, с. Костянтинівка).

 Виявлено ряд порушень карантинних заходів: відсутній деззасіб для поточної дезінфекції; не проводиться скринінг температури тіла працівників; проводиться реалізація вагових продовольчих товарів (печиво, сухофрукти) без упаковки з відкритих ящиків; відсутні антисептики для покупців.

 

За результатами перевірки проведено нараду з т.з.о. сільського голови та прийняття рішення про винесення питання не дотримання карантинних вимог на розгляд комісії з питань техногенно-екологічної безпеки для вжиття заходів з усунення виявлених порушень.

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges