komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Кропивницькому представили керівника та команду Кіровоградського обласного осередку партії «Слуга Народу»

25.06.2020

Цього року восени українці обиратимуть депутатів та голів місцевих рад. Чи може призвести ситуація з епідемією до скасування місцевих виборів, чи готові команди в регіонах до ведення передвиборчої кампанії, як оцінюється нинішня політична ситуація в країні? Про це говорили сьогодні в прес-клубі Кропивницького під час представлення керівника та команди обласного осередку партії «Слуга Народу». 

 Попередньо вже повідомлялося, що Кіровоградський обласний осередок партії «Слуга Народу» очолив Олександр Дануца, депутат Верховної Ради України. Він зазначив, що до складу регіональної ради партії також входять народні депутати – Микита Потураєв, Ігор Мурдій, Олег Тарасов, Богдан Торохтій, Юрій Кузьбит та Олег Воронько.   

 «Краще мажоритарників ніхто не знає той чи інший виборчий округ. Тому всі ми працюватимемо на місцях, - зауважив Олександр Дануца. – Нині Києвом вже затверджена структура обласного виборчого штабу політичної партії «Слуга Народу». Очолив його Михайло Бєжан, депутат міської ради Кропивницького, політично досвідчена і відома в регіоні людина. Структура штабу виросла і сформована на 90% з людей, які працювали від самого початку створення регіонального осередку, ще з президентських виборів, коли ми представляли нинішнього главу держави Володимира Зеленського. З першого дня з нами працював Ігор Волков, і нині він є нашим головним політтехнологом в регіоні. Є інші люди, наприклад, Сергій Зиков та Ірина Коваленко, які з нами з парламентських виборів. І багато людей, які пройшли з нами цей довгий шлях, який ми умовно ділимо на три відрізки – перший тур президентських виборів і другий, надзвичайно складний для нас, і, власне, парламентська кампанія, що ділилася на кілька кампаній, бо в нас було п’ять мажоритарників. Ми виграли в чотирьох округах, показали один з найкращих результатів в Україні за результатами політичної сили. І в команді ще багато людей, які першого дня з нами і залишаються до сьогодні. Тепер всі ми працюватимемо на правильний справедливий результат, маємо перезагрузити політичну систему на місцях. Це має відбутися в кінці жовтня, відповідно до чинної Конституції».

 Ігор Мурдій, народний депутат України підтримав колегу і додав: «Дійсно, краще за депутатів-мажоритарників, ніхто не знає округи. Нас чекає ще один передвиборчий шлях, упевнений він буде успішний. Перемога буде за нами».

 Про готовність до виборчої кампанії розповів Михайло Бєжан, керівник передвиборчого штабу ПП «Слуга Народу» в Кіровоградській області.  

 «Структура штабу на вчора була сформована на 90%, а на сьогодні вже майже на 100. В команді досвідчені цілеспрямовані люди, націлені на успішний результат. Всі ці люди проходили співбесіди в центральному штабі. Зараз ключові особи, які займають керівні посади, проходять навчання в Києві, - заначив Михайло Бєжан. – Я, як керівник штабу, завжди на зв’язку з журналістами і готовий відповідати на всі запитання».

Що стосується можливості скасування місцевих виборів через епідемію, Олександр Дануца прокоментував:

«Це питання задають дуже часто. Відповідно до сьогоднішньої епідеміологічної ситуації, відповідно до чинної Конституції, місцеві вибори мають відбутися в кінці жовтня. На сьогоднішній, день жодних підстав для скасування виборів, немає. Якщо країна попаде в якісь епідеміологічні піки, відповідні органи – головний санітарний лікар, відповідні комісії, уряд – приймуть рішення, що в таких умовах підвищеного ризику не можна проводити вибори, то, очевидно, що вибори будуть перенесені. І так зробили багато країн. Але, відповідально заявляю, на сьогоднішній день, немає жодних припущень, що вибори будуть перенесені. Ми повністю налаштовані на виборчий поцес».

 Олександр Дануца також зазначив, що з 1 липня у місті Кропивницькому, за адресою – вул. Гоголя, 99, відновить свою роботу громадська приймальня, яка у період карантину призупиняла свою діяльність.  

 «Зараз наші всі депутати на постійному контакті з жителями області, знають больові точки свого регіону і  готові вирішувати всі проблеми разом з громадою» пісумовуючи зазначив Олександр Дануца.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges