komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Ігри патріотів-2020 (+відео)

2.07.2020

 26 червня у селі Петрове Знам’янського району вперше відбулися  районні змагання «Ігри патріотів».    П'ять команд визначали кращих у підтягуванні, армспорті, піднятті гир, перетягуванні канату,  дартсу та футзалу. 

Спортивне свято приурочили до  Дня Конституції України та Дня молоді. Власне, молодь і мала бути серед активних вболівальників. Втім, враховуючи умови карантину, команди сформували з  учасників АТО, держслужбовців, поліцейських, військових, та рятувальників. Організатори заходу, а це Знам’янська РДА, районна рада та районна спілка учасників АТО згуртували всіх разом.

Азарт та емоції вирували у всіх видах змагань.   У дартсі, підтягуванні на турніку та футзалі  не було рівних   учасникам команди Знам’янської державної служби з надзвичайних ситуацій. Найбільшу кількість разів підняли гирю спортсмени-силачі учасники АТО. Військові переконливо довели свою силу у армспорті.

Найбільший спортивний накал тривав під час перетягування канату, кращою стала команда держслужбовців.

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges