komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

На Кіровоградщині  за неправомірну вигоду відпускали необліковані цінні лісоматеріали

23.09.2020

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом службовим особам  ДП  «Світловодське  лісове господарство». 

Підозру  службовцям оголошено за ознаками складу кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та  ч.1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

За даними слідства, службові особи  ДП  «Світловодське  лісове господарство» вимагали та отримали неправомірну вигоду у розмірі 27 тис грн від приватного підприємця. Вказані кошти підприємець мав сплатити за надання йому можливості придбати необліковані лісоматеріали, без офіційного оформлення документів та дотримання передбаченої законом процедури. Мова йде про придбання необлікованої ділової деревини цінної порода дуба. Щоб приховати факт завищення обсягів відпущених лісоматеріалів підозрювані внесли неправдиву інформацію до бази даних, що  99 колод «дуба» було реалізовано на аукціоні, вказаши при цьому недостовірну інформацію про квартал, де нібито було проведено рубку, клас якості деревини та його об’єм.

Протиправну діяльність службових осіб лісгоспу  було викрито за оперативного супроводу працівників управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції України та спільно з слідчими територіального відділу ДБР.

Наразі  триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі ДБР.

https://kir.gp.gov.ua/

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges