komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

На Кіровоградщині із 298 ПЛР-тестів- 46 позитивних: статистика за добу

02.11.2020

За минулу добу в лабораторному центрі провели 298 ПЛР. Випадки COVID-19 зареєстрували: вісімнадцять у місті Кропивницькому; три у Бобринецькому районі; один у Вільшанському районі; три у місті Знам'янка; один у Знам'янському районі; два у Олександрівському районі; чотири у Маловисківському районі; один у Олександрійському районі; один у Долинському районі; один у Компаніївському районі; два в Устинівському районі; один у Кропивницькому районі; два у місті Олександрія; шість у Новоукраїнському районі.

Одужали від коронавірусної інфекції 13 жителів обласного центру.

Нa Кіровогрaдщині зaфіксувaли два летaльних випaдки COVID-19. Померли 60-річний чоловік з м. Кропивницький та 65-річний чоловік з с. Обознівка Кропивницького району.

Наразі на COVID-19 хворіють 1285 жителів області, 1048 лікуються амбулаторно в умовах самоізоляції.

Зайнятість ліжок хворими становить 61,6 %, зайнятість ліжок хворими та з підозрою – 64,2 %. 237 стаціонарних ліжок у лікарнях першої хвилі зайнято хворими на COVID-19: Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради – 70; Центральна міська лікарня міської ради м. Кропивницького – 118; Олександрійська міська лікарня Олександрійської міської ради – 21; Добровеличівська ЦРЛ Добровеличівської районної ради – 14; Маловисківська ЦРЛ Маловисківської районної ради – 14.

Всього до апаратів штучної вентиляції легень підключено 10 тяжких хворих: 9 – в обласній лікарні, 1 – у центральній міській лікарні Кропивницького.

Джерело: http://www.kr-admin.gov.ua/


Слідкуйте за нашими новинами у Facebook та на каналі YouTube

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges