komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Кропивницькому заслухали розрахунки тарифу для ОКВП «Дніпро – Кіровоград» на 2022 рік

28.05.2021

Тариф на послугу водопостачання та водовідведення для ОКВП «Дніпро – Кіровоград» на 2022 рік може знизитися на 52 копійок – з 44, 50 грн до 43, 98 грн. Відповідні розрахунки були оприлюднені під час відкритого обговорення необхідності встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення у Кропивницькому ВКГ сьогодні, 27 травня. 

Пропозиції на зауваження приймалися до 25 травня, сьогодні всі охочі мали змогу виступити з ними та ознайомитися із кожним пунктом розрахунків. Захід відбувся із дотриманням всіх карантинних вимог.

Основні складові тарифу для ОКВП «Дніпро – Кіровоград» це електроенергія, заробітна плата, амортизація, податки, послуги сторонніх організацій, матеріальні витрати та погашення тіла кредиту Світового банку.

– В цьому році планується завершити реконструкцію каналізаційних та водопровідних насосних станцій, – розповідає генеральний директор ОКВП «Дніпро – Кіровоград» Роман Ілик, – планується провести реконструкцію каналізаційних очисних споруд у Кропивницькому. Відповідно, в результаті реконструкцій та автоматизації передбачається зменшення витрат на електроенергію (близько 20 відсотків на водопостачанні та 5 відсотків водовідведенні), а також зменшення чисельності працівників на обслуговуванні каналізаційних та водопровідних насосних станціях та очисних спорудах каналізації.

Тому буде економія на заробітних платах. Звичайно, є ще така проблемна складова – інфляція. Зростання мінімальної заробітної плати та підвищення цін на матеріали, електроенергію та послуги, тому тариф зменшується не так сильно, як хотілося б, поки що лише 58 копійок.

Джерело - https://dnipro-kirovograd.com.ua/

Також читайте:

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО СТАНУ ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА COVID-19 В ЗНАМ’ЯНСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТГ СТАНОМ НА 28 ТРАВНЯ

НОВЕ ЗАКОНОДАВСТВО ПРО ВЕТМЕДИЦИНУ: ЩО ЗМІНИЛОСЯ?

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges