komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ЄС ВИКЛЮЧИВ УКРАЇНУ ІЗ ЗЕЛЕНОГО СПИСКУ. ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ

9.11.2021

Рада виключила Сінгапур та Україну зі списку країн, для яких слід зняти обмеження на поїздки. Європейський союз оновив «зелений список» країн, для туристів з яких рекомендують відкрити кордони. Україну з цього переліку виключили. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Ради ЄС. 

Відповідно до оновленого списку ЄС, до переліку безпечних країн наразі входять Аргентина, Австралія, Бахрейн, Канада, Чилі, Колумбія, Йорданія, Кувейт, Намібія, Нова Зеландія, Перу, Катар, Руанда, Саудівська Аравія, Південна Корея, Об'єднані Арабські Емірати, Уругвай, Китай, за умови підтвердження взаємності

Як передбачають у рекомендації Ради ЄС, цей список, як і раніше, переглядатиметься кожні два тижні, тож, залежно від епідеміологічної ситуації, Україна знову зможе потрапити до «зеленого списку» через цей час.

Що це означає?

Виключення з цього безпечного списку ЄС не встановлює автоматично нові правила перетину кордону, тобто державам ЄС рекомендують відкрити кордони для мандрівників з країн, які у «зеленому» списку. А якщо ж країну виключають з нього – тоді членам ЄС рекомендують заборонити в'їзд громадянам цих країн.

 Також читайте:МОЗ РОЗШИРИЛО ПЕРЕЛІК ПРОФЕСІЙ, ДЛЯ ЯКИХ ЩЕПЛЕННЯ ПРОТИ COVID-19 Є ОБОВ’ЯЗКОВИМ

ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ З КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ COVID-19  НА КІРОВОГРАДЩИНІ СТАНОМ НА 09 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges