komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

День відкритих дверей у ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей»

26.11.2021

25 листопада учні 9-11 класів усіх шкіл міста відвідали Знам’янський професійний ліцей, де було проведено знайомство зі спеціальностями. Під час екскурсії учні відвідали локації за напрямками навчання залізничний транспорт, ресторанний сервіс, будівельні і ремонтні роботи та сільське господарство.  Охочі залучились до майстер-класів  кожної професії. 


  • Ми провели Тиждень відкритих дверей у навчальному закладі, - коментує директор Володимир Смалько, - у вівторок (23 листопада) відбувся День зустрічі з роботодавцями. До нас завітали представники з Вагонного та Локомотивного депо, Центру механізації колійних робіт та Асоціації фермерів району. Всі гості висловили побажання забрати для працевлаштування випускників ліцею різних напрямків. Як показує досвід минулого року,  із 30 випусників спеціальності «Помічник машиніста», працевлаштовано 28 осіб.

Захід сьогодні мав цікавий формат – ми поставили за мету не тільки познайомити учнів з професіями, а дати можливість  спробувати себе у ролі кондитера чи водія машини. Діти побували у майстернях, де побачили механізми роботи тепловозів чи електровозів, всього – 13 локацій за різними професіями.

Оксана Войчишина

  Також читайте: СЕРЕДНІЙ РОЗМІР ЗАРПЛАТИ У ЗАРЕЄСТРОВАНИХ ВАКАНСІЯХ НА КІРОВОГРАДЩИНІ – 8762 ГРИВНІ

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges