komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

15 років проведе за ґратами нападник за убивство бізнесмена та розбій

17.01.2022

 До 15 років позбавлення волі засуджено 45-річного уродженця Чернігівщини за убивство кропивницького підприємця та грабіж  на кілька мільйонів гривень. Підприємцю зловмисники влаштували смертельну пастку на автодорозі. 

 Подія мала місце  у липні 2014 році  на території Олександрівського району. На автодорозі «Знам’янка-Лугансь-Ізварино» обвинувачений, разом зі спільником, із застосуванням вогнепальної зброї, вчинили розбійний напад на бізнесмена. До злочину готувались заздалегідь, тривалий час слідкували за потерпілим, знали в який день та яким маршрутом  підприємець перевозитиме велику суму грошей. З метою реалізації злочину влаштували засідку на автодорозі, яка для бізнемена виявилася смертельною.

Під час нападу потерпілий отримав смертельне вогнепальне поранення. З автомобіля  нападники викрали кілька мільйонів гривень.

За публічного обвинувачення прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури Кіровським районним судом поставлено крапку  у цій резонансній справі.

Прокурором під час судових слухань повністю доведено вину обвинуваченого у інкримінованих злочинах (ч. 4 ст. 187 ч. 2 ст. 115 КК України)  -  убивстві та грабежу в особливо великих розмірах та  засуджено до  15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі вирок суду не набрав законної сили.

Джерело - https://kir.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=310377

 

Також читайте:

ПОСЛІДОВНІСТЬ ДІЙ СУБ’ЄКТА ГОСПОДАРЮВАННЯ ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ ПРОГРАМНОГО РРО  

НА КІРОВОГРАДЩИНІ БРАКУЄ ВОДІЇВ

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges