komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Припинено діяльність міжрегіонального злочинного угрупування, що займалось переправленням ухилянтів через кордон України

21.11.2022

  Кіровоградською обласною прокуратура спільно з СБУ в області викрито та припинено протиправну діяльність групи осіб, які  налагодили переправлення громадян України призовного віку через державний кордон до  країн Європейського Союзу.

За версією слідства, злочинна  група у складі  7 осіб здійснювала незаконну діяльність із переправлення  осіб призовного віку з  різних областей, у тому числі і Кіровоградщини до країн Європейського Союзу. Зловмисники надавали “клієнтам” пакет підроблених документів для перетину кордону України у період військового стану. Протиправні послуги коштували 6,5 тисяч доларів США за перетин державного кордону  однією особою.

В рамках слідства задокументовано ряд епізодів злочинної діяльності угрупування.

Наразі, учасників схеми затримано. Їм вже повідомлено про підозру за  ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

Тривають невідкладні слідчі дії. Досудове  розслідування  здійснюється слідчими УСБУ в Кіровоградській області під процесуальним  керівництвом Кіровоградської обласної прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Джерело - https://kir.gp.gov.ua/

 Також читайте:

АДМІНІСТРАЦІЯ УКВП «ДНІПРО – КІРОВОГРАД» ПОПЕРЕДЖАЄ  ЗНАМ’ЯНЧАН ПРО ПРИЗУПИНЕННЯ ВОДОПОСТАЧАННЯ

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges