komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

"ПТН ПНХ!": спецпогашення поштової марки у річницю російської агресії відбулося у Кропивницькому

24.02.2023

У Кропивницькому відбулося спецпогашення поштової марки "ПТН ПНХ!". Її присвятили незламності українського народу у річницю повномасштабного вторгнення росії в Україну.

24 лютого 2022 року, коли росія підступно атакувала нашу країну з землі і з повітря із наміром за лічені дні захопити столицю та підкорити українців, наш народ, трансформувавши всю лють проти ворога, став на захист своєї держави та нації.

Створене відомим вуличним художником і політичним активістом Бенксі графіті на стіні пошкодженої будівлі в смт Бородянка, яке зображає боротьбу двох дзюдоїстів,  було обрано Укрпоштою ескізом до поштового випуску «ПТН ПНХ!». Маленький хлопчик, який відправляє в нокаут дорослого чоловіка, – алегоричний образ, це боротьба України з рф. Наша маленька, порівняно з росією країна, мужньо та відважно вступила в нерівний бій з противником і, попри всі складнощі, виборює свою Перемогу.

Віримо, що українська поштова марка «ПТН ПНХ!» також стане пророчою!

Тираж поштової марки – 1 500 000 примірників або 250 тисяч маркових аркушів. Номінал марки – F, що відповідає тарифу на пересилання рекомендованого листа масою до 50 г у межах України. Вартість маркового аркуша – 180 грн, з яких 42 грн – благодійний внесок. До марок також випущено конверт «Перший день», художній конверт, картку, презентаційну папку та рамку, тематичне худі.

Поштова марка «ПТН ПНХ!» – благодійний випуск Укрпошти. Зібрані доброчинні кошти будуть спрямовані на гуманітарні потреби, зокрема на навчальні заклади, які постраждали від російської агресії.

Поштову марку, конверт, листівку та худі «Куленепробивний народ» до річниці великої війни можна придбати, починаючи з 24 лютого у відділеннях Укрпошти по всій країні, а також в офіційному онлайн-магазині. Поштова марка «ПТН ПНХ!» продаватиметься в офіційних онлайн-магазинах Укрпошти на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka eBay та Amazon. Онлайн можна буде замовити до 10 аркушів, 10 художніх конвертів та 10 листівок на одне замовлення.

Джерело - https://kr-rada.gov.ua/

Також читайте:ПРИЗНАЧЕНО НОВОГО КЕРІВНИКА КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ПРОКУРАТУРИ

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges