komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Знам'янціі поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні розбоїв та вбивства подружжя

6.06.2023

Затриманий за підозрою у розбійних нападах із застосуванням вогнепальної зброї чоловік виявився причетним до вбивства подружжя переселенців.

«До відділу поліції номер 1 (місто Знам’янка) звернулися дві жінки із заявами про те, що невідомий чоловік, погрожуючи пістолетом, заволодів їхніми речами та грошима. Оперативники встановили особу нападника – ним виявився 25-річний місцевий житель. Під час проведення обшуку у домоволодінні зловмисника правоохоронці вилучили три пістолети, набої до них, а також частину речей, що належать потерпілим.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру», - розповів заступник начальника поліції області Андрій Бензар.

Під час проведення подальших слідчих дій поліцейські встановили причетність громадянина до подвійного вбивства. У травні минулого року зловмисник заради наживи проник до оселі переселенців, вбив подружжя – наніс чоловіку і жінці ножові та вогнепальні поранення, і приховав їх тіла.

На цей час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених трьома статтями Кримінального кодексу України:

- ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство);

- ч. 4 ст. 187 (розбій);

- ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

За скоєне йому загрожує покарання – від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення, з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Джерело- https://kg.npu.gov.ua/

Також читайте: ЗРАЗКОВИЙ ХУДОЖНІЙ КОЛЕКТИВ СУЧАСНОГО ТАНЦЮ "ЕКСТРАВЕРТ" СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ХОРЕОГРАФІЧНОГО ФЕСТИВАЛЮ " КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ"

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges