komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Юні боксери продемонстрували свою жагу до перемоги

20.02.2018

На вихідних учні молодшої школи продемонстрували свої боксерські здібності під час  змагань «Першість Знам’янського району з боксу серед молодших школярів», які відбулися 17-18 лютого на базі спортивного клубу Громадської організації «Нове покоління». Хлопчики зі Знам’янки, Суботців та Кропивницького боролися за звання кращого боксера району, в результаті маємо 8 перших місць, 3 других та 3 третіх. Але ці змагання були ще й відбірковими для участі в чемпіонаті області з боксу серед школярів, який пройде у Кропивницькому весною. Тренер, Олексій Холодний, розповів про дуже перспективного юного спортсмена Романа Зайцева із Суботців, який вже не раз показував гарний результат, і на останніх змаганнях також.

За плечима дванадцятирічного Романа Зайцева вже є перемоги. Про ще більш амбіційні плани свого вихованця розповів тренер, Майстер спорту, Олексій Холодний, який є мешканцем Кропивницького, але вже протягом декількох років тренує боксерів Знам’янщини: «На початку змагань я пояснив і тим самим мотивував хлопців до перемоги, що далі буде обласний чемпіонат, на якому вони захищатимуть своє місто або район, після перемоги на них, буде чемпіонат України, де захищатимуть свою область. Роман Зайцев протягом півтора року демонструє високий рівень на змаганнях у Кропивницькому, Світловодську, Олександрії. У жовтні буде чемпіонат України, тому в нас є півроку підготуватися, я навіть батькам запропонував, а вони підтримали, тренуватися протягом літніх канікул. Крім цього, щоб гідно підготувати хлопця до всеукраїнського рівня, у нас великі плани на весну: це змагання на Полтавщині, м. Гадяч, у Світловодську та Олександрії.»

Найамбітніші плани на майбутнє у юного спортсмена та його тренера – це чемпіонат Європи, який відбудеться наступного року (Роман підпадає у вікову категорію 2005-2006 років народження, спортсмени цього віку можуть вже брати участь у чемпіонаті Європи саме у 2019 році).

Наталка Хандусенко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges