komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Спартакіада Одеської залізниці. Хто представлятиме наше місто?

23.04.2018

20 квітня відбулися відбіркові змагання  серед волейболістів-залізничників.  До участі у відбірковому турнірі було запрошено три команди: збірна команда  Помічної, команда Локомотивного ДЕПО Знам’янки  та команда Знам’янської дистанції електропостачання.

Право представляти Знам’янку на спартакіаді Одеської залізниці виборола команда  Знам’янської дистанції електропостачання. Друге місце посіла збірна  команда Помічної, а третє - Локомотивного ДЕПО Знам’янки.

Про  перемогу волейболістів говорить капітан команди Дмитро Приходько:


«Наші волейболісти постійно тренуються і тому мають такий гарний результат. Звичайно, перед змаганнями наші  тренування були інтенсивнішими. У турнірі ми мали достойних суперників, команда складно, але впевнено здобула перемогу. Як капітан команди, я вважаю, що наші результати – прекрасні: злагоджена  робота  на шляху до поставленої цілі. До участі у спартакіаді, ймовірно, сформуємо збірну, залучивши кращих гравців суперників.  »


 

27 та 28 квітня відбудеться загальна спартакіада Одеської залізниці. Наші волейболісти-залізничники представлятимуть місто та гратимуть зі своїми суперниками у м. Одеса.

Ольга Полякова

Фото Дмитро Приходько

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges