komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Сьогодні у місті Знам’янка відкрито нове футбольне поле з штучним покриття

3.04.2019

Тепер школярі Знам’янського НВК ЗШ №3-гімназія знову повернуться грати у футбол на звичний шкільний майданчик, але з новим покриттям, новими воротами, сіткою, огорожею та набором гарних м’ячів, подарованих головою Кіровоградської ОДА Сергієм Кузьменком. 

Святкові кульки і багато учнів у спортивній формі сьогодні стали  прикрасою свята відкриття майданчика зі штучним покриттям у Знам’янці.

Чимало дітей завітали на майданчик з власними нагородами, серед них з медалями за перші місця у бігу на 60м  та спортивні змагання «Олімпійське лелеченя» була і Ганна Загородня та  Анастасія Вербицька (біг на дистанцію 1,5 метрів з міста): « Ми вдячні за новий майданчик, тепер буде де не тільки хлопцям побігати у футбол, а й нам пограти у м’яча у різні пори року.»

  • Мені дуже приємно, що сьогодні я серед Вас, -звернувся до присутніх голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, - це зусилля багатьох людей, щоб ВИ були успішними і красивими. Мені приємно, що ВИ тепер матимете таку можливість займатись спортом.

Зі святом присутніх привітав і міський голова Сергій Філіпенко та директор навчального закладу Олена Подвиженко.

Довідково. Майданчик для міні-футболу збудовано за рахунок співфінансування  з державного та міського бюджетів  (по 50%) - 749,5 тис. грн. Загальна вартість виконаних робіт - 1499,0  тис. грн.

Підготувала Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges