komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

У Знам’янському районі відбулися змагання серед велосипедистів

21.01.2020

У селі Мошорине (Знам’янський район) відбулися змагання із загальнофізичної підготовки (футзал) на Кубок Рос Агро серед відділень з велоспорту спортивних шкіл Кіровоградської області. 

Участь у змаганнях взяли вісім команд: «Кропивницький-1», Кропивницький-2», «Новгородка», «Соколівське», «Знам’янка-1», «Знам’янка-2», «Мошорине-1» та «Мошорине-2». На церемонії жеребкування, що провів головний арбітр турніру Віктор Слюсаренко, команди були поділені на дві групи, у кожній з яких вони грали за коловою системою. Після за групового етапу відбулися стикові матчі задля визначення підсумкових місць команд.

У групі «А» «Знам’янка-1» святкували перемоги у трьох матчах, не пропустивши жодного м’яча. «Кропивницький-1» здобув дві розгромні перемоги а у вирішальному матчі, який відбувся у третьому турі, мінімально програв. Завдяки кращій різниці забитих-пропущених голів «Новгородка» у групі випередила «Мошорине-2», що посіла четверте місце.

У групі «Б» «Соколівське» у перших двох турах здобуло мінімальні перемоги з однаковим рахунком 1:0. «Мошорине-1» у першому турі перемогло «Знам’янку-2», а у от у другому мали відчутну територіальну та ігрову перевагу, але не реалізували свої моменти та зіграли внічию з «Кропивницьким-2». То в останньому матчі групового етапу «Соколівське» для виходу у фінал задовольняла і нічия, а «Мошорине-1» мало лише перемагати. Протистояння цих команд видалося цікавим. На старті гри мошоринці вийшли вперед, але досить швидко «Соколівське» зрівняло рахунок. У середині другого тайму «Мошорине-1» провело дві поспіль результативні атаки і виграло з рахунком 3:1. Ця перемога їм принесла путівку до фіналу турніру.

У матчі за сьоме місце «Знам’янка-2» завдяки одному голу здолала «Мошорине-2». П’яте місце на турнірі посіла команда «Кропивницький-2», яка переграла «Новгородку». У матчі за третє місце основного часу не вистачило для визначення переможця. У тривалій серії пенальті (обидві команди виконали по 11 пенальті) «Кропивницький-1» здолав «Соколівське».

У вирішальному матчі турніру зустрічалися команди «Мошорине-1» і «Знам’янка-1». У першому таймі матчу гравці «Мошорине-1» змогли двічі вразити ворота «Знам’янки-1». Після перерви гості один гол відіграли. Матч завершився перемогою команди «Мошорине-1» — 2:1.

На церемонії закриття змагань переможці та призери отримали грошові винагороди від генерального спонсора турніру ТОВ «Рос Агро», кубки і медалі відповідного ґатунку. Спортсменів та тренерів нагороджували сільський голова Мошориного Олексій Кондратенко, представник «Рос Агро» Сергій Біленко та головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко.

Після завершення церемонії нагородження спортсмени та тренери скуштували смачну кашу, яку було приготовлено завдяки сільському голові Олексію Кондратенку.

Змагання відбулися за підтримки за підтримки ТОВ «Рос Агро» (виконавчий директор Петро Володимирович Гетьманець), Мошоринської сільської ради (сільський голова Олексій Григорович Кондратенко), тренерського складу відділення з велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (Вадим Миколайович Кива і Віра Віталіївна Борисюк) та відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації (начальник Віта Григорівна Сидоренко).

 

Група «А»

Тур 1

«Кропивницький-1» — «Новгородка» — 3:0

«Знам’янка-1» — «Мошорине-2» — 2:0

Тур 2

«Кропивницький-1» — «Мошорине-2» — 3:0

«Знам’янка-1» — «Новгородка» — 1:0

Тур 3

«Кропивницький-1» — «Знам’янка-1» — 0:1

«Мошорине-2» — «Новгородка» — 0:0

 

Група «Б»

Тур 1

«Кропивницький-2» — «Соколівське» — 0:1

«Знам’янка-2» — «Мошорине-1» — 0:2

Тур 2

«Кропивницький-2» — «Мошорине-1» — 0:0

«Знам’янка-2» — «Соколівське» — 0:1

Тур 3

«Кропивницький-2» — «Знам’янка-2» — 0:0

«Мошорине-1» — «Соколівське» — 3:1

 

Стикові матчі:

За 7-е місце. «Мошорине-2» — «Знам’янка-2» — 0:1

За 5-е місце. «Новгородка» — «Кропивницький-2» — 0:1

За 3-є місце. «Кропивницький-1» — «Соколівське» — 0:0 (пен 2:1)

Фінал. «Мошорине-1» — «Знам’янка-1» — 2:1

 

Підсумкове становище команд турніру:

«Мошорине-1» (відділення з велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ, тренери Вадим Кива і Віра Борисюк)

«Знам’янка-1» (відділення з велоспорту Знам’янської міської КДЮСШ, тренер Сергій Кошовий)

«Кропивницький-1» (відділення з велоспорту КДЮСШ №1 міста Кропивницький, тренер Олексій Науменко)

«Соколівське» (відділення з велоспорту КЗ «Соколівська ДЮСШ «Колос» Соколівської ОТГ, тренер Віктор Тарасенко)

«Новгородка» (відділення з велоспорту Новгородківської ДЮСШ «Колос», тренер Анатолій Алєксєєв).

«Кропивницький-2» (відділення з велоспорту КДЮСШ №1 міста Кропивницький, тренер Віталій Тесцов)

«Знам’янка-2» (відділення з велоспорту Знам’янської міської КДЮСШ, тренер Сергій Кошовий)

«Мошорине-2» (відділення з велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ, тренери Вадим Кива і Віра Борисюк)

http://zn.kr-admin.gov.ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges