komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Війна

Стан соціального захисту учасників АТО у Знам'янському районі

4.07.2017

На обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, станом на 30 червня 2017 року перебуває 307 учасників бойових дій (АТО). 

Впродовж січня-червня 2017 року учасникам бойових дій надано пільг на житлово-комунальні послуги на суму 1003,5 тис.грн., та пільг на придбання твердого палива та скрапленого газу на суму 108,1 тис.грн. З початку 2017 року на обліку для забезпечення санаторно-курортним лікуванням перебуває 18 учасників антитерористичної операції. Забезпечено путівками 1 учасника антитерористичної операції.

З обласного бюджету на санаторно-курортне лікування учасників АТО в закладах області виділено 13 000 грн. Місця попередньо заброньовані на серпень 2017 року, договори на 2 путівки будуть укладені з обласною бальнеологічною лікарнею найближчим часом.

На обліку для забезпечення сімейним відпочинком перебуває 32 сім’ї учасників АТО, з них 2 сім’ї забезпечено відпочинком та 8 сімей будуть забезпечені в липні та серпні 2017 року. З початку 2017 року оздоровлено 4 дитини учасника АТО с. Богдінівка.

Відповідно до використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції, професійне навчання пройшли та отримали свідоцтво 18 учасників АТО. В черзі на навчання знаходяться 14 учасників АТО.

На виконання обласної комплексної програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО станом на 30 червня 2017 року 7 пораненим учасникам АТО виплачено матеріальну допомогу на загальну суму 35,0 тис. грн.

Підготувала Оксана Войчишина за матеріалами управління соцзахисту населення  Знам'янської РДА

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges