komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Війна

ДО УВАГИ БАЖАЮЧИХ НАВЧАТИСЯ!

26.07.2017

Чи знаєте ви, що учасники АТО у м. Кропивницькому мають можливість вступити до більшості навчальних закладів навіть без ЗНО: за результатами співбесіди чи вступних випробувань? Мало хто цікавиться такими своїми перевагами. Детальніше про них говорить Антон Красов, юрист-правозахисник ГО «Юридична сотня»:


«Таку інформацію ми отримали внаслідок проведеного дослідження щодо освітніх пільг для учасників АТО у м. Кропивницькому. Так, за співбесідою, можна вступити в Кіровоградське музичне училище, а через вступні іспити до таких вузів: Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, Кіровоградський інститут комерції та Кіровоградський комерційний технікум та в інших вузах. Центральноукраїнський національний технічний університет та Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету зараховує як за вступними іспитами, так і за співбесідою. Детальну інформацію щодо порядку вступу без ЗНО дізнавайтесь у навчальних закладах.»


Тож,  учасники АТО, з міста Знам’янки та Знам’янського району можуть вступити до вищезгаданих навчальних закладів на пільгових умова, якщо мають бажання навчатися на теренах області.

Антон Красов

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges