komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Війна

Українські госпіталі ветеранів війни будуть дофінансовані

31.07.2020

Госпіталі ветеранів війни найближчим часом будуть дофінансовані за програмою медичних гарантій. Йдеться про заклади охорони здоров’я, які надають комплексну медичну допомогу українським захисникам. Про це під час щоденного брифінгу повідомила заступниця Міністра охорони здоров'я України Ірина Микичак. 

«Для забезпечення медичної допомоги українським захисникам у державі працює 30 госпіталів ветеранів війни, розгорнуто 6517 ліжок різного профілю. У 1 кварталі 2020 року їх фінансування здійснювалося за цільовою медичною субвенцією. А вже з квітня 28 обласних госпіталів, як і більшість закладів охорони здоров'я, перетворилися у комунальні некомерційні підприємства і уклали угоди з НСЗУ на три квартали 2020 року на загальну суму 377,065 млн грн при мінімальній потребі 648 млн грн. Таким чином, госпіталі недоотримали цьогоріч майже 272 млн грн. Наразі Міністерство охорони здоров'я проводить активну роботу, щоб ліквідувати дефіцит. Відтак, усі госпіталі матимуть можливість підписати додаткові угоди для дофінансування за програмою медичних гарантій. Додаткове фінансування буде з липня 2020 року», — підкреслила Ірина Микичак.

Заступниця Міністра також додала, що наступного тижня у МОЗ запланована зустріч з керівниками українських госпіталів ветеранів війни, де обговорюватимуться шляхи покращення функціонування цих закладів охорони здоров’я у 2020-2021 роках.

https://moz.gov.ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges