komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

Рада підтримала зняття недоторканості з Олеся Довгого, а що каже команда депутата?

12.07.2017

Верховна Рада України підтримала зняття недоторканності з позафракційного народного депутата Олеся Довгого. За відповідне рішення вчора проголосували 251 депутат. Відзначимо, що сам парламентар закликав колег підтримати подання ГПУ. KOMORA.INFO звернулася до помічника народного депутата Антона Пустового, який додав наступне:

«Усі наші представники і представництва в 102-му окрузі продовжують функціонувати в штатному режимі. Олесь Станіславович ще на етапі передвиборної кампанії говорив про необхідність зняття з депутатів недоторканості. Тому сьогоднішні спекуляції на цій темі просто недоречні. Він йшов до парламенту як представник мешканців Кіровоградщини. Саме вони довірили Олесю Довгому представляти свої інтереси під куполом Верховної Ради. Упродовж трьох років він чесно і ретельно виконував поставлене громадою завдання. Продовжуватиме виконувати й надалі. А всі ці кулуарні політичні розбірки зі зняттям недоторканості ані його, ані нас (як представників команди Олеся Довгого) не цікавлять. Усі закиди, нібито Олесь Станіславович виїхав із України – це просто маячня. Ми працювали, працюємо і працюватимемо для людей.»

Нагадаємо, 20 червня народний депутат Мустафа Найєм повідомив, що Генеральна прокуратура України передала в Спеціальну антикорупційну прокуратуру проект подання про зняття депутатської недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності Олеся Довгого. Довгий є фігурантом кримінальної справи за фактом незаконного виділення земельних ділянок на території охоронюваного заповідника "Жуків острів" і може бути притягнутий до відповідальності за ст. 364 КК України (зловживання владою і службовим становищем). Наступного дня генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс подання на Довгого у Верховну Раду. Джерела РБК-Україна у правоохоронних органах стверджують, що подання на Довгого ГПУ має намір внести в парламент ще в минулому році. Однак це питання відкладався із-за необхідності залучати до голосувань у парламенті групу "Воля народу", впливовим членом якої є Довгий. Зараз же ця група опинилася на межі розпаду через вихід з неї нардепів Олександра Онищенка та Сергія Мельничука.

Наталка Хандусенко   

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges