komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

Знам'янський виконком затвердив план заходів в осінньо-зимовий період 2017-2018рр.

17.07.2017

13 липня Знам'янський виконавчий комітет затвердив план заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років. Під час засідання керівники відділів, установ та організацій міста прозвітували про заходи, які плануються бути реалізованими. Зупинимося докладніше на відділі освіти, міській лікарні та КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

Відділ освіти планує забезпечити котельні навчальних закладів міста паливом до 1 жовтня 2017 року. Проведення поточного ремонту приміщень закладів освіти та забезпечення належного стану цивільного захисту у навчальних закладів буде виконане до 20 серпня поточного року.

Начальник відділу освіти Людмила Грекова доповіла наступне: «На даний момент проводяться капітальні роботи, серед них: ліквідація тріщин в ДНЗ№7 «Козачок», роботи виконує КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг»; розпочинаються роботи з утеплення фасаду в ДНЗ№2 «Теремок»; завершений ремонт покрівлі ДНЗ№5 «Калинонька»; завершена процедура закупівлі послуги по заміні вікон на енергоефективні, надані пропозиції учасників торгів знаходяться у стадії розгляду. Є залишки твердого палива у розмірі 335 т, а саме вугілля виду антрацит, і 21 т деревини. Також триває процедура закупівлі твердого палива, пропозиції знаходяться у стадії розгляду. Відділом передбачено закупити 70 т кам’яного вугілля.»

КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» має забезпечити до 15 вересня 2017 року придбання у розмірі 100% необхідних обсягів вугілля та пелетів, завершити виконання робіт по поточних ремонтах приміщень.

В.о. головного лікаря медичного лікаря Петро Попов: «У котельні виконана повірка манометрів, лічильників та утримання вентиляційних пристроїв тощо. Початок торгів щодо придбання палива має розпочатися 17 липня, попередньо були розглянуті пропозиції та технічні вимоги до вугілля та пелетів. На сьогоднішній день лікарня має проблеми щодо зберігання твердого палива, а точніше відсутність такого місця. Також є проблема щодо стану покрівель  закладу, існує потреба становлення енергозберігаючих вікон, але фінансування не це ми не маємо. За планом заходів підготовки до опалювального сезону є розділ по заміні вікон, який ми не в змозі виконати.»

План заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018рр. по КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

Планується виконати наступні види робіт: частковий капітальний ремонт покрівель (Чайковського,5, Глібка, 28, Віктора Голого, 87), капітальний ремонт оголовків ДВК (Гагаріна,28, Калинова,112, Київська,22, Станційна,3,5,7), ремонт системи водопостачання (М. Грушевського,18, Григорія Сковороди,16). Також виконати у житловому фонді міста перевірку ДВК, герметизації інженерних вводів, заміна розбитих вікон та дверного скла в під’їздах, ремонти вихідних дверей в під’їзди, підвали, горища, виконання поточного ремонту під’їздів, виконання робіт по ремонту внутрішньо будинкових мереж електропостачання та електрощитових. Також, звичайно, будуть заготовлені протиожеледні суміші для посипання прибудинкових територій в зимовий період при ожеледиці, планують відремонтувати інвентар для боротьби зі снігом та ожеледицею та снігоприбиральної техніки для експлуатації в зимовий період.

Наталка Хандусенко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges