komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

Ремонтні роботи в школах Знам’янського району до нового навчального року

13.09.2017

З метою забезпечення безпечних умов навчання дітей Знам’янського району  проводилася підготовка теплового господарства до опалювального сезону та були виконані ремонтні роботи. Що було зроблено для забезпечення начального процесу 2017-2018рр. відділом освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації? 

Виконано  роботи з електротехнічного вимірювання контуру заземлення в загальноосвітніх закладах освіти  – ФОП Просвірнєва Л.М на суму 20,0 тис.гривень. Придбано газовий ШРП (шафо-розподільчий пункт) для Петрівського НВК на суму 98,0 тис. гривень. Проводиться поточний  ремонт котлів у Трепівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  (ПП   «Котлосантехмонтаж» директор Постолатій Є.В.). Проведена технічна перевірка 100 % вогнегасників навчальних закладів  спеціалізованим ремонтно-будівельним підприємством протипожежних робіт.

Підписано акти готовності теплового господарства до опалювального сезону 2017-2018 років у інспекції Держенергонагляду.

Залишки твердого палива в навчальних закладах становлять 4,28 тон, дров твердих порід – 96,84 м3. Потреба у твердому паливі на опалювальний сезон 2017/2018 років становить 950,0 тон. Проведено відкриті торги на закупівлю вугілля, планується підписання договору з переможцем 29 серпня 2017 року. Проведено відкриті торги на закупівлю природного газу для навчальних закладів на період  до 31 січня 2017 року, планується підписання договору 31 серпня 2017 року із ДП Центргаз ВАТ по газопостачанню та газифікації.

Проведено дератизацію приміщень всіх навчальних закладів та зроблено лабораторний аналіз води, що використовується в школах та дитячих садочках. Придбано дезінфікуючі засоби для навчальних закладів на суму 22,9 тис. грн., що становить 20% від загальної потреби на рік.

У всіх закладах здійснювались  ремонтні роботи за участю коштів районного бюджету, бюджетів сільських рад та спонсорських коштів.   Завершено роботи з капітального ремонту даху Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченко вартість робіт за проектом становить 1336,3 тис. гривень.

Виконуються роботи з поточного ремонту харчоблоку Богданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 – 100,0 тис. грн., закінчено поточний ремонт харчоблоку Петрівського НВК 154,540 тис. грн.;  продовжуються роботи з поточного ремонту покрівлі спального корпусу Мошоринської ЗОШ І-ІІІ ступенів – виконавець ФОП Юрченко загальна вартість робіт становить 300, 0 тис. грн.

В Суботцівській ЗОШ І-ІІІ ступенів замінено 2 дверей на металопластикові та виконано поточний ремонт класних кімнат. Виготовляється проектно-кошторисна документація щодо реконструкції стадіону Суботцівської ЗОШ вартість проектних робіт становить 25,0 тис. грн. а також виділено кошти в сумі 42,1 тис. грн. для встановлення лічильника тепла у Суботцівській ЗОШ. Роботи будуть завершені до 15 вересня 2017 року.

Проводяться  роботи з поточного ремонту мережі водопостачання Володимирівської ЗОШ вартість робіт – 51,5 тис. грн.

Виготовлено проектно-кошторисна документація з капітального ремонту стадіону Цибулівської ЗОШ вартість проектних робіт становить   25,0 тис. грн.

Проведено поточний ремонт класних кімнат у всіх навчальних та дошкільних закладах.

Виготовлено проектно-кошторисну документацію з вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій головного корпусу Петрівського НВК – 3,3 тис. грн. та обладнання приміщення дошкільного дитячого закладу Петрівського НВК автоматичною пожежною сигналізацією – 8,0 тис. грн.

Станом на 22 серпня 2017 року придбаношкільнімеблі (стільці, столешні, шкільнідошки) - 35,0 тис. грн.  та комп’ютернатехніка – 35,5 тис. грн. для Мошоринської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Проведено ремонт шкільних автобусів на загальну суму 97,5 тис.грн. Діти будуть підвезені до закладів освіти стовідсотково.

Матеріал підготовлений за інформацією відділу освіти, молоді та спорту Знам'янської райдержадміністрації.

Наталка Хандусенко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges