komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

У Знам’янському районі поліцейські виявили півтисячі набоїв

19.09.2017

Боєприпаси до великокаліберної зброї зберігав у своєму помешканні житель Знам’янського району. Походження заборонених предметів пояснив тим, що знайшов їх у лісосмузі. На запитання, навіщо залишив собі на зберігання, відповісти поліцейським не зміг.

«Оперативну інформацію про те, що чоловік зберігав на території свого домоволодіння набої, працівники поліції отримали наприкінці минулого тижня. У ході перевірки факт знайшов своє підтвердження. Із санкціонованим обшуком поліцейські прибули до чоловіка вже під вечір. Власник будинку спочатку заперечував наявність у нього набоїв, однак після того, як працівники Знам’янського відділу та управління карного розшуку Нацполіції області, виявили поліетиленовий пакунок із боєприпасами, запевнив, що все це знайшов у лісосмузі коли, за його словами, займався там пошуками металу.

Нині вилучені предмети, схожі на набої калібрів 7,62 та 9 мм направлено для проведення експертиз», - заступник начальника управління карного розшуку поліції Кіровоградської області Олександр Демченко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строку від 3 до 7 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges