komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

У фотовиставці в Будинку Уряду є світлини громади Кіровоградської області

5.02.2018

У Будинку Уряду в п’ятницю, 2 лютого, відкрилася фотовиставка «Обличчя нових громад», яка складається з 45 світлин, зроблених в об’єднаних територіальних громадах  Дніпропетровської, Тернопільської, Івано-Франківської, Миколаївської, Херсонської, Харківської та Кіровоградської областей. На фотографіях наша область  представлена Новоукраїнською ОТГ.

Виставку відкрив Міністр Кабінету Міністрів України Олександр Саєнко, на яку також запросили представників регіональних ЗМІ. Світлини зроблені відомими фотографами Владиславом Соделем та Анастасією Сироткіною. На них зображені активні представники ОТГ різних професій, які своєю працею та цілеспрямованістю прагнуть змінити життя у своїх громадах на краще.

Серед світлин, представлених Новоукраїнську ОТГ Кіровоградської області, є фотографії Ігоря Свірщевського, керівника сонячної електростанції ТОВ «Ліз-Маш», Дмитра Зосіма, начальника відділу переробки СТОВ «Степ-агро», Олександра Корінного, голови Новоукраїнської ОТГ та членів молодіжного Парламенту, Наталії Уманцової, бібліотекарки Мар’янопільської бібліотеки тощо.

Фотовиставка організована в рамках програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Вона триватиме протягом двох тижнів у Будинку Уряду, а потім її продемонструють в регіонах.

Наталка Хандусенко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges