komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Новина дня

Роз’яснення щодо діяльності Центру громадської безпеки 112

10.12.2020

Планувалось, що це буде чергово-диспетчерська система екстреної допомоги населенню з єдиним безкоштовним телефонним номером виклику екстрених служб «112», система дії якої створена за європейським та американським зразком.  

Віднедавна подібний проєкт почали впроваджувати і на теренах України. Суть ідеї проста – перевести всі екстрені служби на один номер.

Щоб замість «101», «102», «103», «104» був один - «112». Людина має можливість зателефонувати на номер 112 з міського або мобільного телефону безплатно 24 години на добу. А оператор, який приймає дзвінок та з’ясовує, що сталось, переадресовує виклик до служби, яка повинна оперативно зреагувати у конкретній ситуації. При цьому номери «101», «102», «103», «104» також залишаються дієвими і за ними також можна викликати відповідну службу. Головна мета створення єдиної диспетчерської служби – максимально швидко скоординувати приїзд рятувальників, бригад екстреної медицини, поліції, аварійних служб на місце події і, не втрачаючи часу, приступити до надання допомоги постраждалим.


Зараз в Міністерстві внутрішніх справ займаються розробкою технічної платформи для системи «112». Із серпня 2019 року почали проводити тестову експлуатацію системи екстреної допомоги за номером «112» на базі Державної служби з надзвичайних ситуацій. Наразі єдиний номер екстреної допомоги працює у тестовому режимі. Зателефонувавши на «112», ви потрапите до оперативно-координаційного центру пожежно-рятувальної служби.

Прес-служба У ДСНС в області

Також читайте:

ЯКІ САМЕ ДОХОДИ ПОТРІБНО ДЕКЛАРУВАТИ ЩОБ ОТРИМАТИ СУБСИДІЮ?

ВОГНЕБОРЦІ КІРОВОГРАДЩИНИ ЗДОЛАЛИ 6 ПОЖЕЖ РІЗНОГО ХАРАКТЕРУ ТА ВРЯТУВАЛИ ДВОХ ПЕНСІОНЕРІВ

ЗАВЕРШЕНО СЛІДСТВО ЩОДО ОСОБИ, ЯКА В ШАХРАЙСЬКИЙ СПОСІБ ПРИВЛАСНИЛА 100 ТИС ГРН, ПРИЗНАЧЕНИХ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ОНКОХВОРОЇ ДІВЧИНИ

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges