komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Питання преміювання влади Знам’янки на сесії не розглядатимуть

16.05.2017

Вчора відбулося засідання з питань бюджету та економічного розвитку міста, на якому було прийнято рішення прибрати з порядку денного 33-ї сесії Знам’янської міської ради, яка відбудеться 19 травня, усі проекти рішення, які стосуються преміювання керівного складу виконавчого комітету. Якою була причина такого рішення?

Нагадуємо, що проект рішення «Про встановлення на 1 квартал 2017 року розміру щомісячного преміювання міському голові» не може отримати необхідної кількості голосів ще з січня. А минулої сесії, у квітні, премію на ІІ квартал отримала лише секретар міської ради Наталія Клименко.

Через те, що  суб’єктом подання всіх проектів рішення щодо премій є бюджетна комісія, то вона ж і має право виключити ці питання з порядку денного сесії, що і було зроблено вчора.

Як було зауважено під час засіданнями членами комісії: зазвичай премії працівникам нараховуються за відпрацьований місяць керівником, і якщо він цього не зробив, то повторне нарахування не відбувається. Так чому це відбувається з питанням встановлення премій керівному складу міста щомісячно?

Наталка Хандусенко

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges