komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Оздоровчі дитячі путівки без «ProZorro»

25.05.2017

Знам’янською міською радою, 19 травня, було прийнято рішення не використовувати систему електронних закупівель «ProZorro» для придбання путівок для відпочинку дітей особливих категорій в оздоровчих таборах Кіровоградської області у літній період 2017 року.

Таке рішення дозволяє відділу фінансово-господарського забезпечення придбати путівки поза «ProZorro», що надасть можливість обирати саме ті оздоровчі заклади, які користуються попитом серед мешканців м. Знам’янка.

Як наголосили депутати на засіданні спільних комісій, прийняття такого рішення дозволить дітям відпочивати на території Кіровоградської області, а за результатом тендеру не відомо в якій області буде знаходитися табір. Також це  варіант укладати угоду з тим табором, в якому діти будуть відпочивати із задоволенням, і на відстані ближче до нас, наприклад, Олександрійський район.

Наталка Хандусенко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges