komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Кіровоградщина серед учасників експерименту з фінансового забезпечення розвитку автодоріг

11.07.2017

Директор департаменту фінансів ОДА Сергій Шеремет на апаратній нараді повідомив, що в поточному році відповідно до положень Бюджетного кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України область бере участь в експерименті з фінансового забезпечення розвитку автомобільних доріг загального користування. В рамках цього експерименту до спецфонду обласних бюджетів територій – учасників експерименту зараховується 50% суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, визначених у розписі державного бюджету на 2017 рік.

Також Сергій Шеремет зауважив, що станом на 10 липня 2017 року надходження зазначених коштів до обласного бюджету склали 115,8 млн.грн. із затверджених на 2017 рік 215,4 млн.грн. Зазначена тенденція свідчить про те, що є ймовірність виконання річного обсягу цих надходжень та їх спрямування на ремонти доріг загального користування в області.

Джерело: http://kr-admin.gov.ua

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges