komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Витрати на освіту, культуру та міську лікарню ім. А. Лисенка (м. Знам’янка)

10.08.2017

І знову про бюджетні справи. Знайомимо з рішенням 36-ої сесії Знам’янської міської ради щодо витрат коштів на такі важливі напрямки, як освіта, культура та міська лікарня.

Видатки на Знам’янську міську лікарню ім. А.В. Лисенка:170.0 тис. грн. –капітальний ремонт покрівлі, 30 тис. грн. – поточний ремонт приміщення, 30 тис. грн. - на придбання деталі для котла для заміни зламаної, 30 тис. грн. – виготовлення ПКД.

Видатки на відділ освіти: 60 тис. грн. на придбання підручників, 80 тис. грн. на придбання матеріалів для проведення поточного ремонту у загальноосвітніх навчальних закладах, 30 тис. грн. на поточний ремонт групи ДНЗ№7, 45 тис. грн. на поточний ремонт внутрішніх туалетів у НВК «Знам’янській ЗШ№2-ліцей», 45 тис. грн. спортивній школі на придбання: бензокоси (3 тис. грн.), машинки для підстригання трави на полі (6 тис. грн.), спортивної форми (ціна різна, поки що не визначена) та вікно (22 тис. грн.).

Відділ культури та туризму (внутрішнє переміщення коштів): 9 300 грн. на ремонт музею та 120 тис. грн. та ремонт малої зали міського Палацу культури.

Також Знам’янською міською радою була надана субвенція, 50 тис. грн., військовій частині №1201 в с. Богданівка (для надання субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів).

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges