komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Куди звернутись  для захисту прав споживачів на Кіровоградщині?

27.02.2018

Придбання продуктів харчування та різноманітних товарів – звичне явище, з яким громадяни стикаються майже щодня. Та якщо товар виявився неякісним, тоді гроші були витрачені даремно разом із добряче зіпсованим настроєм. 

Тому відшкодування збитків є необхідною процедурою. А в разі вживання зіпсованих продуктів, можна ще й завдати неабиякої шкоди здоров’ю.

З метою захисту порушених прав споживачі можуть звертатись до суду та інших державних органів і громадських організацій. Якщо ж якість придбаного товару неналежна, споживач у встановлені законодавством строки може вимагати відшкодування витрат на усунення недоліків, повернення сплачених грошей, заміну товару тощо. Але, не дивлячись на чіткі норми законодавства, покупці іноді стикаються з труднощами при покупці та використанні продуктів та товарів.

Отримати оперативну відповідь, роз’яснення чи довідкову інформацію громадяни можуть, звернувшись до Управління захисту прав споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області за номерами телефонів (0522) 24-77-25; 24-63-36; 24-63-39. На офіційному веб-сайті Держпродспоживлужби http://kr.consumer.gov.ua у вкладці «Зв’язки з громадськістю» можна залишити звернення.

Також можна надіслати заяву за адресою: 25006, м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи (Тімірязєва), 84. Бланк заяви знаходиться у вкладці «Напрямки роботи/Захист прав споживачів/Бланк заяви».

http://zn.kr-admin.gov.ua

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges