komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

В Україні запрацював сайт для відстежування цін на продукти

27.03.2018

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України запустило онлайн-ресурс для відстежування динаміки цін на продукти. На сайті доступний інфляційний калькулятор, що дозволяє оцінити, як з часом змінювалися ціни в країні. 

Про це повідомляє Офіс ефективного регулювання.

“Інструмент дозволяє в декілька кліків побачити, як змінюються ціни на популярні продукти в Україні, і вже на основі цього матеріалу робити власні висновки”, – сказав голова Офісу Олексій Гончарук.

За допомогою онлайн-конструктора на сайті можна підібрати продукти, з яких складається страва, обрати часовий проміжок, і програма покаже, як змінювалася ціна на кожен інгредієнт окремо і на всю страву в цілому.

Додамо, що онлайн-сервіс автоматично збирає дані з відкритих джерел (Держстат, НБУ, Світовий банк, Євростат) та фіксує щоденну динаміку цін на товари за даними найбільших онлайн-супермаркетів.

Інформація представлена також у регіональному розрізі по областях.

Індекси споживчих цін оновлюються щотижня. Користувач може редагувати графік відповідно до своїх цілей та завантажувати його на комп’ютер.

http://www.uarp.org

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges