komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

В УКРАЇНІ ПЛАНУЮТЬ ЗБІЛЬШИТИ ВІЙСЬКОВИЙ ЗБІР

29.04.2022

Розмір військового збору пропонують збільшити з 1,5 до 3 відсотків.

В Україні планують збільшити розмір військового збору з 1,5 до 3 відсотків. Відповідний законопроект №7311 про зміни до Податкового кодексу подали на розгляд народним депутатам, йдеться у тексті законопроєкту на сайті Верховної Ради. 

«З метою створення у період дії воєнного стану, введеного відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», умов для належного забезпечення функціонування економіки, а також належного наповнення дохідної частини бюджету за рахунок надходження податкових та митних платежів потребують удосконалення окремі норми Податкового та Митного кодексів України, а також деяких інших законів України», – йдеться у пояснювальній записці.

Законопроєктом пропонується:

Встановити можливість відшкодування сум податку на додану вартість облігаціями внутрішньої державної позики.

Врегулювати деякі питання благодійної допомоги.

Збільшити розмір військового збору з 1,5 до 3 відсотків. При цьому пропонується тимчасово, на період воєнного стану звільнити від військового збору працівників правоохоронних органів, військовослужбовців та працівників Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Державної прикордонної служби України, Міністерства внутрішніх справ України, Управління державної охорони України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та інших осіб на період їх безпосередньої участі в здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

 Також читайте:

У ТРАВНІ ЩОЧЕТВЕРГА НА ПРЯМОМУ ЗВ’ЯЗКУ ПЕНСІЙНИКИ КІРОВОГРАДЩИНИ

КІБЕРПОЛІЦІЯ ВИКРИЛА КРОПИВНИЧАНИНА У НЕСАНКЦІОНОВАНОМУ ЗАВОЛОДІННІ КОШТАМИ З БАНКІВСЬКОЇ КАРТКИ 

ДОДАТКОВИХ ВИХІДНИХ У ТРАВНІ В УКРАЇНІ НЕ БУДЕ

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges